GALA PREMIILOR UJMIS

Recent, in cadrul Conferintei Trimestriale Virtuale Multiduplex a Uniunii Jurnalistilor Militari de Investigatie si Siguranta au fost dezbatute probleme sensibile din cazuistica recenta si de perspectiva, luandu-se in discutie acordarea premiului timestrial pentru cel mai bun articol publicat in Romania, indiferent de suportul pe care a fost promovat, dar care sa fie in consonanta cu rigorile specifice jurnalismului de opinie si formator de strategii de comunicare pe termen lung sau de impact mediatic semnificativ. Au fost analizate peste 15.000 de cote publicate iar in urma jurizarii competitiei, juriul s-a oprit asupra unui dingur articol aparut initial pe Blogger.com si preluat de mai multe ziare, reviste si site-uri dedicate domeniului de aparare, siguranta, ordine publica, justitie, istorie, drept, etc. 

Marele premiu a fost acordat publicistului din Bucuresti Alexandru Alimanescu care a fost accesat de peste 144.326 ori pentru articolul : CINE ISI BATE JOC DE OASTEA TARII  care a fost publicat la https://aparatoriipatrieiro.blogspot.com si in Numerele 1324 si 1325 ale Revistei Romania Mare din 8 si 15 Ianuariei 2016.

Pe aceasta cale, stopcrimero.wordpress.com felicita pe acest autor si-l invita sa publice si pe acest suport de comunicare articole, recenzii si imagni legate de domeniul sau de activitate, mai deosebit fata de activitatea jurnalistica curenta.

Pe de alta parte, Editura Zboina International Publishing si canalul de televiziune Zboina TV Live, a oferit un spatiu publicistic si timpi de emisie pentru promovarea articolelor publicare care suscita un asa de mare interes in lumea cititorilor virtuali, sau a notabilitatilor care se considera vizate de punctele de vedere din acele articole. In fond arta comunicarii se bazeaza pe un feed-back continuu intre emitatorul de informatii si consumatorul de informatii, iar in lumea mutipolara in care traim, orice dialog si comunicare este benefica pentru armonizarea relatiilor interumane la nivel planetar.

In continuare vom reda in avanpremiera, doar cu consimtamantul autorului cateva pasaje din acel articol, in speranta ca in acest mod vor trezi interesul vizitatorilor virtuali, pentru a gasi subiecte mai sensibile care sa le satisfaca o partea din setea lor de cunoastere si documentare.

     ” O ura atavica generata artificial impotriva glorioasei Armate Romane, care cu sacrificiul miilor de ostasi a cucerit Independenta Romaniei (de la 1877 n.n.) a fost dominanta care a continuat prigonirea Aparatorilor Patriei Romania si in secolul XX. Dupa ce Armata Romana a luptat cu glorie si eroism in primul razboi mondial, avand sute de mii de victime: morti, raniti, disparuti, mari mutilati si dupa infaptuirea Unirii de la 1 Decembrie  1918, patria nostra intrand in hotarele de drept ancestrale, a continuat cu si mai mare ravna prigonirea ofiterilor si ostasilor romani patrioti, fiind considerati o piedica in spolierea bogatiilor apartinand domeniului public.” Text reprodus din Nr. 1324 din 8 Ianuarie 2016 al Revistei Romania Mare. Multumim Redactiei pentru acordarea acestui drept partial de autor.

Elizbeth King II ok

   Chiar si oameni din ineriorul Curtii Regale a Marii Britanii ne-au anuntat ca articolul s-a bucurat si de aprecierile Reginei, deoarece aceasta este o fana a presei din Romania, deoarece se stie, acesta este stra-stra nepoata Domnitorului Vlad cel Viteaz, spaima tucilor si a ungurilor, asa cum era apreciat la timpul sau. Multumim Excelentei Sale Elizbeth King II, Regina a Marii Britanii, Scotiei si Irlandei de Nord, precum si a tuturor teritoriilor de peste mari si din Uniunea Europeana ce se afla sub dominion britanic , pentru gandurile bune avute ce au ajuns la inima romanilor si ale militarilor din elita Aparatorilor Patriei Romania. Welcomme King in Romanian Army team and stopcrimeworld.wordpress.com.

Advertisements

2 thoughts on “GALA PREMIILOR UJMIS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s