Nano Criminalistica

nano.web.cam

  Criminalistica si criminologia moderna au progresat in pas cu stiinta si tehnologia de ultima generatie. Tot mai multi reactivi, substante de inalta rezolutie sub microscopul cu baleiaj aprehensiv, au facut posibila asigurarea unor dovezi in justitie la  care pana acum cativa ani nu visau magistratii implicati in acest domeniu de frontiera.      

   Prin tehnologia de ultima generatie nano-nedistructiva s-a ajuns la performanta  de a fi  “scanata” o moneda sau o bancnota pentru a se stabili cu exactitate de 100% care sunt persoanele care au atins cu mana acel corp delict. Este valabil pentru orice obiect: card bancar, nano-cartela SIM sau nano-memorie SD, stik de memorie, cartele de telefonie sau internet, chitanta, factura, camera foto, film sau DVR, incarcator de celular sau computer, ceas, ochelari, bricheta, pachet de tigari, pahare, butelii de bauturi alcoolice, butelii PET, cutii de bauturi racoritoare, vesela, imbracaminte, parfumuri, medicamente, obiecte de igiena personala, electrocasnice, etc.

  Un telefon mobil sau un computer, pastreaza amprenta vocala a utilizatorilor sai, indiferent prin ce mana ar fi trecut, astfel incat hotii sunt intr-un mare impas sa fure sau sa nu fure un obiect. Bijuteriile furate si retopite si modelate in alte forme sunt acum detectate cu usurinta in cateva secunde prin amprenta atomica a aliajului respectiv cu un banal aparat care se vinde pe internet.Pentru hoti, smenari, escroci, tradatori si spionii lui peste, detectivii privati cocalari a venit vremea momentelor critice, ale agoniei ultimelor fapte reale pe care le comit cu atata naturalete si lipsa de discernamant comportamental, cu accentuate trasaturi antisociale si antiumane, legal incriminate de Organizatia Mondiala Stop Crime World, aflata sub inaltul patronaj al coroanei britanice. 

spy.shop

Atacurile de la distanta facute prin suportul informatic, poarta amprenta emitentului, care va ramane pentru totdeuna intr-o baza de date urcata in claudul ultrasecurizat. Traditional in Las Vegas trisorilor li se amputa cate o falanga, sau chiar un deget intreg, cu satarul, pe viu, pentru a nu se mai putea apropia de sala de joc si a frauda din nou partidele. Mult timp trisorii si escrocii, gangsterii si mafiotii au ocolit orasul marilor castiguri si al marilor pariuri unde pe noapte se pierd si se castiga zeci de miliarde de dolari.

Acum, cei care nu respecta normele elementare de comportament social civilizat, sau care produc diferite fapte criminale mai reduse sau mai extinse, considerand ca nu pot fi descoperite, nano-criminologia utilizeaza metode tot mai sofisticate de contraatac. Din motive de eficacitate judiciara si de riposta asimetrica, dar si pentru a nu se pierde un timp operatiolnal esential pentru documentarea altor criminali, respectiv cu anchete, rechizitorii, expertize criminalistice trucate, marturii mincinoase, avocati sau judecatori ce sunt suspecti de coruptie judiciara, procese penale, recursuri, amanari, internari la clinici de boli mintale incurabile, etc., acum criminalii primesc “trei in unu” executa pedeapsa in timp real.

    De exemplu, un escroc sentimental recidivist, care se considera distimic, sau bipolar, dar care are un deplin discernamant asupra faptelor sale criminale deosebit de periculoase pentru intreaga societate, ce intra in cercul apropiat a unor fete minore de 11-13 ani, dorind sa le exlpoateze sexual in scopul obtinerii unor foloase materiale injuste, (de regula un pachet de tigari, o cafea, un suc o sticla de bere sau o shaorma) la cererea parintilor sau tutorilor copilelor nevinovate, este pedepsit imediat prin metode NCD (Nano Criminology Distruction).Pedeapsa este mult mai dura decat un sejur la unul din penitenciarele de maxima securitate, unde conditiile de penitenta sunt ca si inexistente. 

spy.device

Nu va putem da mai multe detalii, din motive lesne de anticipat, deoarece ne adresam unor experti in domeniu, insa cu siguranta trebuie sa stiti ca vremea coruptiei sexuale a minorilor, a pedofililor, a intoxicarii copiilor cu stupefiante de mare risc, a hackerilor, a crakerilor, a hotilor de carduri, sau a mulgatorilor din ATM-uri, shutitorilor de  telefoane mobile, tablete, leptopuri, bijuterii, bani a apus. Chiar si mafia imobiliara, care timp de zeci de ani a ucis cu sange rece proprietarii pentru a le prelua imobilele pentru credite de catava mii de lei  a intrat in panica, precum si oamenii legii din spatele lor, care si-au primit taxe de protectie cu complicitatea organelor de protectie activa si de contraspionaj. Parca dintr-o data o mana nevazuta sau un alt Comisar Alimanescu care la fel ca in anii 50 a reusit sa starpeasca criminalii si talharii din Romania postbelica, a pus bariera in calea hotilor, iar cei care nu s-au autodenuntat au avut parte de belele maxime, cum se spune prin lumea interlopa.

   Vremea hotiilor, a crimelor si manfisismului exprimat explicit asupra normelor de convietuire civilizata la nivel european si euroatlantic a apus si acuma intram intr-o noua epoca,a PURGATORIULUI.

  Daca nu toti CRIMINALII vor ajunge dupa gratii, MOTIVAT DE FAPTUL CA  societatea nu-si poate permite luxul de a cheltui sume exorbitante pentru penitenta unor derbedei, CERTATI CU LEGEA atunci cu siguranta crotalul implantat in cutia craniana prin metode insidioase (prin aceleasi metode pe care le folosesc asasinii impotriva oamenilor cinstiti) isi face treaba.          Criminalii devin sclavii unui robot, care-i programeaza spre autodistrugere si cresterea stimulilor afectivi si emotionali, o durere fizica si psihica din ce in ce mai mare, care-i striveste din interior,si-i legumizeaza. Ajung ca niste zommby din America sa cerseasca pe strazi un dolar, si nimeni sa nu-i mai bage in seama. Izolarea si blocarea criminalilor a asasinilor cu gulere albe este visul oricarui om al legii, Daca in trecut aceasta era o teorie, acum este temelie pentru faptuitorii descoperiti sau nedescopriti inca, cum cred ei. 

N I H I L   C R I M E N  S I N E   L E G E !

Cercul Militar Iasi

Va asteptam cu sugestii si noi articole pe https://stopcrimeworld.wordpress.com

     Raport2012

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s