DOCTORATE… IN SECURITATE PE DAI BOJI

DOCTRINA DE APĂRARE A PATRIEI RESCRISĂ DE DUȘMANII NEAMULUI

    În nici un stat din lume, o instituție academică militară de învâțămând sau vreo comisie științifică de evaluare nu ar da girul unei așa zise lucrări de doctorat, care să anuleze în câteva sute de pagini traduse și compilate din alte limbi, după niște autori care nu au citit în viața lor istoria militară a poporului român, a unei lucrări antinaționale, anticreștine și laudativ criminale asupra intervenționismului împotriva unor state care au bogății naturale enorme, pe baza unor motive absurde, false și imaginative, grupate în baza conceptul de globalizare .

DSCF6522

    Un așa zis speciliast, care acum este șef de catedră la prima Universitate înființată la Iași, încă din vremea Domnitorului Alexandru Ioan Cuza, predă de ani buni la studenți cursuri care anulează toată știința și doctrina militară constrută dea lungul veacurilor prin vărsarea de sânge a milioane de compatrioți încă din comuna primitivă și până la ultimul război mondial, combate cultul eroilor neamului, respectul față de apărătorii patriei știuți și neștiuți din toate timpurile și locurile, rolul conducătorilor noștri militari patrioți, care au murit pentru libertate și credință: Decebal, Ștefan cel Mare, Mihai Viteazul, Constantin Brâncoveanu, Tudor Vladimirescu, Victor I. Antonescu.

Mihai Domnul Unirii

Acest așa zis autor, care de fapt este un simplu operator a unui computer, consideră că lupta națiunii pentru independență și neatârnare, sau pildele de eroism și pariotism din trecut ar fi anacronice, că acum valabil ar fi conceptul ca armata, structurile de siguranță anticriminale, și forțele de ordine publică ar fi normal să se pună în slujba marilor corporații multinaționale, în scopul preluării bogățiilor prin jaf și cotropire. Ce rost ar mai avea să cheltuiască aceste corporații bani cu plata unor agenții de securitate private, dacă Statul nostru este păcălit să consume bani publici, pentru acțiuni în forță ale jandarmilor, pentru ca mrile corporații sau mă rog rechinii imobiliari interlopi să preia bogății imobiliare imense fără o justă plată.     Suspect este că acest așa zis om de știință, mai primește și o soldă lunară de la bugetul de stat, corespunzătoare gradului de colonel de jandarmi, dar și un salariu motivant de la Univesitatea de Stat A.I. Cuza, unde este cadru didactic și formator de specialiști cu o solidă pregărire academică împotriva interesului național sau a siguranței și apărării naționale, tineri fani ai globalizării care sunt deja recrutați de companii multinaționale, pentru servicii plătite împotriva intereselor economice ale statului nostru.Deci mai simplu spus, statul își plătește regește dușmanii săi, infiltrați în structurile de putere locală.

ion-iliescu-asasinul-romanilor

  Dacă aceste lucruri ar rămâne la nivel teroretic, nu ar fi o mare problemă, deoarece bibliotecile de stat și particulare au zeci de mii de cote și tiluri de lucrări științifice și istoriografice care suțin adevărul istoric pe baza unor probe și documente ce nu mai pot fi combătute de nici o nouă doctrină antinațională. Dar din păcate, autorul compilației (copye-paste) traduse empiric cu titlul abracabrant : „ Participarea structurilor specializate ale jandarmeriei române la gestionarea conflictelor asimetrice în contextul globalizării” care a fost redactată la Academia Militară din București prin intermediul căreia a primit titlul de doctor în științe militare, de strategie și securitate antinațională consideră speciliștii militari consacrați.  În afară de faptul că valoarea științifică a acelei lucrări este zero absolut, având tendița spre a justifica o mare parte a crimelor împotriva umanității, comise în ultimul timp de anumite state, sub legenda dreptului corporatist (adică dreptul criminalilor de a comite din ce în ce mai multe masacre împotriva civililor din Siria, Libia, Irak) și a ripostei asimetrice împotriva cui…a copiilor, femeilor însărcinate, bătrânilor, bolnavilor?.Moral nu se pot motiva crime impotriva păcii și omenirii prin așa zise tez de doctorat, deoarece se atrage răspunderea pentru complicitate la comiterea de crime împotriva umanității. 

Tulica Zanfirescu

     Cu ce drept, acest individ care este cetățeanul statului român, dar care cu obstinație caută de zeci de ani motive  să se depopuleze patria, sau să folosească forța brută armată, împotriva persoanelor sau grupurilor de persoane care-și apără dreptul de proprietate garantat de constituție și legile statului, ordonă angajaților săi militari jandarmi din subordine pe care îi cordonează autarhic și dictatorial, să bată cu cruzime sătenii din Comuna Pungești, care nu doresc să li se distrugă comuna unde ei trăiesc. De unde acest interes suspect al unui ofițer de jandarmerie român, pentru creșeterea profitului unor corporații multinaționale. Ce moralitate poate avea acest individ care ține pelerinii creștini în frig și în ploaie zeci de ore, ce doresc să viziteze un locaș sfânt, ce regulament militar îi dă dreptul să bată cu bestialitate moșnegi și băbuțe care vând urzici, cireșe, mere, nuci sau legume și flori, pentru a avea bani să-și cumpere o pâine sau un medicament?    Cu ce drept acest personaj sinistru calculează ca pentru aducerea la audiere o băbuță din Rădăuți, suspectă că ar fi dat câteva ouă la o judecătoare, va trebui să mergă două grupe de jandarmi dotate cu armament greu și cu două dube, de la București, însoțite de echipaje de la Poliția Rutieră?

dsc03702(1)

  Cu ce drept a interzis prin ordin scris jandarmilor din subordine să se înscrie la Asociația Sportivă Apărătorii Patriei Iași?  Cu ce scop a cumpărat influența cumătrului său, care acum a fost ales primar al municipiului Iași, pentru ași angaja soția la Poliția Locală Iași, fără concurs, fără examen, și fără a avea studii de specialitate, pe funcția de Șeful Serviciului Control Urbanism? …..Aaaa, …. Doar pentru a demola sediul acestei asociații, a fura poarta cu tot cu denumirea firmei și însemnele Guvernului României, deoarece se pare că tot ce este legat de tradiția sporturilor militare românești ar trebui să dispară, potrivit găndirii antinaționale a domniei sale. El este jandarm șicriminal sau trădător de neam și patrie plătit din bani publici? 

Jandarmi teroristi

    Și pentru că nu trebuie lăsat loc de interpretări, acest sinistru personaj fals doctor în științe militare și de securitate și colonel de carton de jandarmi, se numește Tulică Mircea, soția acestua se numește Tulică Mihaela, este cumătru cu Primarul Mihai Chirica de la PSD, organizația politică care a bulibășit România în ultimul sfert de secol, a adus-o în stadiul de colonie și subdezvoltare și a ucis direct sau indirect peste zece milioane de români născuți și nenăscuți.

    Ori dacă va trebui să moară acum și alți apărători ai patriei prin accidente rutiere provocate, sau alte metode mai sofisticate, să dispară orice urmă a organizației Stop-Crime.Ro și Stop-Crime.World, Asociația Detectivilor Patriculari, etc., pentru ca profesori universitari din tipologia celui evidențiat mai sus, să educe tânăra generație în spiritul globalismului și a urii de neam și țară, înseamnă că acest popor a fost învins și înrobit, de niște apologeți ai crimelor și masacrelor la nivel planetar, comise pentru creșterea profitului câtirva familii și corporații multinaționale și superstatale.

  • Unde ești tu Țepeș Doamne…..vorba marelui Poet Național Mihai Eminescu…

Cupa de Cristal de Bohemia a Aparatorilor Patriei la SAH

     Doar pentru mult mai puțin, alte state execută pe stadioane asemenea indivizi trădători, sau îi introduce în temință pe viață, fără posibilitate de eliberare condiționată, iar la noi primesc decorații și diplome de merit. Oare a murit dreptatea și patrotismul în România, ce viitor ne așteaptă dacă vom tolera la conducerea unor instituții publice, impostori plătiți din bani publici, acești distrugători ai miturilor apărătorilor neamului. Oare statul își poate permite luxul să irosească bani publici pentru plata unor personaje care vor să-i dea temelie. 

    În condițiile de austeritate bugetară, în care autori consacrați nu pot publica lucrări științifice de mare amplare, deoarece fondurile sunt alocate unor sfertodocți care publică teze de doctorat, prin care românii sunt îndemnați să nu mai fie români ci tradători de neam și țară sau globaliști (termen derivat de la gloabă). Ori este știință ori este prostie academică….Indifenet de grad, funcție sau onoruri, Tulică Mircea nu este român ci unul dintre dușmanii României și Apărătorilor Patriei, iar faptele dovedesc justețea acestei axiome. 

Sigla Oficiala a Asociatiei Sportive Aparatorii Patriei-Iasi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s