WANTED OF THE STOP CRIME WORLD

Ca urmare a unui mare număr de solicitări din partea persoanelor care ne urmăresc de ani buni activitatea stop-crime world și stop-crime.ro începând de astăzi se deschide rubrica URMĂRIȚI GENERALI STOP CRIME WORLD/ROMANIA …sau orice altă țară din lume. 

   ATENȚIE : Urmăriții generali pot fi descoperiți în anumite ascuzători, doar dacă sunt persoane vigilente care ne dau informații exacte despre locul unde aceștia se ascund, ce fapte au mai comis, pe ce probe se constituie acuzațiile, eventual fotografii, acte scanate, mărturii înregistrate video sau audio, declarații de părți vătămate, expertize, etc. Nu este de neluat în seamă, identitatea celor ce ne informează este protejată iar  pentru numiți criminali teroriști urmăriți și de Europol, Interpol, FBI, Poliția Română sau din alte state, se pot plăti recompense substanțiale. STOP CRIME OF THE WORLD!

 

Schpagga

Urmărit internațional Nichita Gheorghe cu ultimul domiciliu cunoscut fiind în Iași în apropierea Căminelor Studențești din Târgușor Copou. El împreună cu asociația sa criminală, constituită pe lângă alte fapte de corupție, crimă organizată și terorism urban, folosind la săgeți pe Liliana Denisa Ionașcu, Vernica Lăcrămiora, Mihai Chirica, au produs prin acte criminale, semnate și ștampilate (acuzând că ar fi acte ale Consiliului Local Municipal Iași) prejudicii ADPR de peste 68 milioane lei, iar Municipiului Iași, domeniilor publice, cetățenilor, copmaniilor locale lichidate, firmelor falimentate pentru a fi deposedate de bunuri, peste 2,9 miliarde euro.

simirad

Simirad Constantin născut în Comuna Coțușca Județul Botoșani, principalul suspect în eliminarea fizică a Ing. Emil Alexandrescu, împreună cu mai mulți complici.

denisa-ionascu3

Liliana Denisa Ionașcu, din Bârlad, acuzată că împreună cu amantul său Gheorghe Nichita sau motânel cu ea în alinta, în funcția de Juristă la Primăria Iași apoi promovată de concubinul său Secretara Consiliului Local Municipal Iași a valorificat imobile, terenuri, active, din domeniile publice ale statului în interesul unor interlopi imobliari, deposedând de drepturile lor adevărații proprietari, mulți dintre aceștia murind în condiții suspecte fără ca autoritățile poliției criminale să facă investigații. Ea, împreună cu Nichita și asociația sa criminală sunt principalii suspecți de moartea a peste 458 de persoane (copii, bătrâni, femei însărcinate, bărbați și femei cu dizabilități fizice sau cu afecțiuni psihice) din Iași, pentru a li se prelua apartamentele, casele, terenurile, firmele, tonetele, etc.

dropu teroristul

Dropu Constantin cu ultimul domiciliu cunoscut în Iași, Str. Păcurari nr. 160 cod 700520, Județul Iași, România, a cumpărat de la Ing Dămăceanu 1000 mp, a vândut jumătate de teren familiei Macovei și cealaltă jumătate de teren lui Diaconu Cristian, a încasat în urma vânzării un milioan (1.000.000) euro, și deși a vândut este în continuare proprietarul celor 1000 mp, pe același amplasament. În realitate a făcut acte fictive de vânzare pe baza unor schițe false, nu a pătit nici un leu la DGFP Iași cumpărând cu bani influența autorităților publice locale, poliție, jandarmerie, parchete etc. A comandat mai multe atentate teroriste impotriva unor persoane cărora le-a luat averea, unele au reușit, altele nu, toate sub ochii indulgenți a persoanelor cu funcții din instituții abiliate. 

prizare  Spaga pentru Marlani

Diaconu Cristian (cu cravată roșie) membru marcant al Clanului Diaconu din care mai face parte Ciprian de la Fidelia Casa Tătărași, Diaconu Lucian Comisar la IPJ Iași la SCCEF, Diaconu Iulia, Gașpar Petronela, etc. El cu asociația sa care a obținut banii de pornire din estorcarea familiilor interlopilor locali, au înșeat peste 1.256 persoane cu apartamente, terenuri, case, la pachet cu credite otrăvite în monezi exotice, iar persoanele care nu au cedat presiunilor să predea casele fără bani, au fost asasineate. Asociația lor criminală este suspectă de comiterea a peste 176 de atentate și moartea a peste 138 de persoane (multe au fost lichidate în Italia, Spania, Anglia, Germania).

Dacă din întâmplare aveți informații despre aceste personaje sinistre, vă rugăm să ne trimiteti informații la stop.crime.ro@gmail.com sau la telefon 0759 192962, mulțumim.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s